Anasayfa/Yaşam/Kayıp vatandaş mezarlıkta tabutun içinde sağ bulundu

Kayıp vatandaş mezarlıkta tabutun içinde sağ bulundu

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yenipazar beldesinde kaybolan 58 yaşındaki O.T., jandarma ekiplerinin yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda mezarlıktaki bir tabutun içerisinde sağ olarak bulundu.

Oluşturan
Eklenme 23.07.2026 - 16:44
Haberi PAYLAŞ

Edinilen bilgilere göre, Yenipazar beldesinde yaşayan 58 yaşındaki O.T., evden ayrıldıktan sonra uzun süre geri dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları, durumu Yenipazar Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirerek kayıp ihbarında bulundu.

Mezarlığın Malzeme Deposunda Bulundu

İhbarın ardından bölgede arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, O.T.’yi Ömerli Mahallesi Mezarlığı’nda bulunan malzeme deposundaki bir tabutun içerisinde sağ olarak buldu.

Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan O.T., tedbir amacıyla ambulansla sağlık kuruluşuna kaldırıldı. Sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Haber Devam Ediyor

Olayın Nedeni Araştırılıyor

Yetkililer, O.T.’nin mezarlıktaki tabutun içerisine nasıl girdiği ve burada bulunma nedenine ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.