Edinilen bilgilere göre, Yenipazar beldesinde yaşayan 58 yaşındaki O.T., evden ayrıldıktan sonra uzun süre geri dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları, durumu Yenipazar Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirerek kayıp ihbarında bulundu.
Mezarlığın Malzeme Deposunda Bulundu
İhbarın ardından bölgede arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, O.T.’yi Ömerli Mahallesi Mezarlığı’nda bulunan malzeme deposundaki bir tabutun içerisinde sağ olarak buldu.
Hastaneye Kaldırıldı
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan O.T., tedbir amacıyla ambulansla sağlık kuruluşuna kaldırıldı. Sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Olayın Nedeni Araştırılıyor
Yetkililer, O.T.’nin mezarlıktaki tabutun içerisine nasıl girdiği ve burada bulunma nedenine ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
